Трамбулина голема со скали

13,490.00ден 15,000.00ден

Преглед на производот

Квалитетна детска трамбулина со заштитна мрежа, идеален реквизит за трошење на енергијата на децата преку забава.
Шифра: 31471
Боја: Плава

Опис

• Препорачано за дечиња од 3-6 години.
• Вратичката се закопчува со патент.
• Рамовите се изработени од нерѓосувачки челик.
• Се склопува со патентирани Т склопки.
• Квалитетна полипропиленска подлога за скокање.
• Држачите на мрежата се обложени со мек материјал.
• Димензии на трамбулината:
• Максимална тежина до 150 kg.
• Внатрешен дијаметар: 305 cm.
• Висина на мрежата 180 см.
• Тежина на трамбулината 44,5кг.