Трицикл

1,490.00ден 1,890.00ден

Преглед на производот

Шифра: 32088

Опис

• Трициклот му овозможува на детето физичка активност и мускулно зајакнување.
• Трицикал идеален за вашите најмили кој има LED светла и разни мелодии кои ќе го забавуваат вашето детенце..
• Производот користи 2×1,5V AA батерии кои не се вклучени во пакувањето.
• Димензии на производот: 70x51x57 cm.