Трицикл

1,200.00ден 1,500.00ден

Преглед на производот

Трицикл за деца кои можат самостојно да раководат и седат. Достапен во три бои и една големина.
Шифра: 31365

Опис

• димензијa 65 к 50 цм.

• боја: син, зелен и црвен.

• седиште: 35 цм.