ТРКАЛО ЗА ВЕЖБАЊЕ

999.00ден 2,300.00ден

Преглед на производот

• Со ова фитнес помагало ќе го раздвижите вашето тело,
ќе ги затегнете стомачните мускули, мускулите на
екстремитетите, грбот односно ја зајакнувате
мускулатурата на целото тело.
• Рачките се обложени со мека хипоалергенска
нелизгава обвивка.
• Тркалото доаѓа со прикладна мека подлога од
компресирана пена за колената додека вежбате.
• Димензии на производот: 30x20x20 cm.

Категорија:

Опис