Тротинет – Urban

6,690.00ден 7,200.00ден

Преглед на производот

Шифра: 31240

Опис

• Наменет за деца од 3+ год. со килажа до 100 kg.
• Гумени тркала.
• Компактен во собрана положба.
• Сопирачка со диск на задното тркало.
• Амортизер на задното тркало.
• Рапава подлога која спречува лизгање.
• 3 висини на регулирање на рачките:90,97,104 cm.
• Димензии на производот:95x90x13 cm.