Туркало со рачка

2,000.00ден 2,550.00ден

Преглед на производот

Музичко туркало со рачка кое ќе му помогне на вашето дете стабилно да го направи првиот чекор.
Шифра: 31387

Опис

• Музичко туркало со рачка кое ќе му помогне на вашето дете стабилно да го направи првиот чекор. Со практичната рачка и додатната подлога за нозете ви нуди пријатно возење за Вашето дете.
• Производот користи 2 x 1,5V AA батерии кои не се вклучени во пакувањето.
• Димензии на производот со рачка: 83x63x38cm.
• Димензии на производот без рачка: 45x63x38cm.