Туркало 1187

1,800.00ден 2,150.00ден

Преглед на производот

Шифра: 31384

Опис

• Туркало со леснофункционално воланче и капак што се отвара за складирање играчки. Му помага на детето да ги направи самостојно првите чекорчиња.
• Производот користи 2 x 1,5V AA батерии кои не се вклучени во пакувањето.
• Димензии на производот : 67x47x27cm.