Туркало

1,000.00ден 1,350.00ден

Преглед на производот

Шифра: 33208

Опис

• Туркало со леснофункционално воланче со свирка.
• Му помага на детето да ги направи самостојно првите чекорчиња.
• Производот е наменет за деца од 19 до 36 месеци.
• Димензии на производот: 42x45x22 cm.