Туркало

2,000.00ден 2,350.00ден

Преглед на производот

Шифра: 33205

Опис

• Туркало со воланче и капак што се отвара за складирање играчки.
• Му помага на детето да ги направи самостојно првите чекорчиња.
• Koга ќе почне самостојно и цвртсо да оди вашето малечко ќе може да си го вози ова интересно автомобилче.
• При притискање на копчињата испушта забавна мелодија.
• Производот користи 2×1.5V AA батерии кои не се вклучени во пакувањето.
• Димензии на производот: 62x25x28 cm.