Туркало Weina

2,950.00ден 3,350.00ден

Преглед на производот

Шифра: 2149

Опис

• Туркало со леснофункционално воланче и капак што се отвара за складирање играчки.
• Му помага на детето да ги направи самостојно првите чекорчиња.
• Koга ќе почне самостојно и цвртсо да оди вашето малечко ќе може да си го вози ова интересно автомобилче.
• Димензии на производот: 50x20x30 cm.