Туркало

1,800.00ден 2,150.00ден

Преглед на производот

Шифра: 32160

Опис

• Туркало со леснофункционално воланче и капак што се отвара за складирање играчки.
• Му помага на детето да ги направи самостојно првите чекорчиња.
• Koга ќе почне самостојно и цвртсо да оди вашето малечко ќе може да си го вози ова интересно автомобилче.
• При притискање на копчињата испушта пријатна и забавна мелодија.
• Производот користи 3×1,5V AA кои не се вклучени во пакувањето.
• Димензии на производот: 60x26x26 cm.