Електрична турпија за пети

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

349.00ден 799.00ден

Преглед на производот

Ергономски облик на рачката помага удобно да се вклопи во раката, со нежна и ефективна ротација на ролерот до совшен педикир. Едноставна и ефикасна нега на нозе, не се потребни посебни вештини.

Работи на полнење и на батерии, бежичен и водоотпорен.