Домашна сауна Velform

999.00ден 1,800.00ден

Преглед на производот

Во сауна се потите, што значи дека губите телесна тежина. Сега исто така можете да создадете ефект на сауна дома, со редуктор на сауна Velform!
Овој професионален појас ви овозможува да го изгубите вишокот килограми и сантиметри во обем за само 50 минути дневно.
Тајната на Velform Sauna Reducer е термичката технологија, која ве тера да се испотите.
Покрај тоа, можете сами да ја одредите температурата со терморегулаторот, од 30 до 85 ° C.
Користете ја лентата за испуштање Sauna Reducer за време на сите ваши секојдневни активности: додека готвите, чистите, па дури и гледате телевизија.

 

(domasna sauna) (домашна сауна) (sauna za domasna upotreba) (сауна за домашна употреба)

Категорија:

Опис