VGR V-228 Машинка за коса

1,049.00ден 1,700.00ден

Преглед на производот

Батерија: 1500mAH литиумска батерија
Време на полнење: 2 часа
Работно време: 3 часа работа
Материјал: метал
Нож: Нерѓосувачки
моќност: 5W
Тежина: 0,515 кг

Категорија:

Опис