VOX Блендер TM1014

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

2,089.00ден 2,600.00ден

Преглед на производот

Моќност: 600 W
Капацитет на садот: 1.6 л
Сад во кој што може да се блендира тврдо овошје, зеленчук и мраз
Гумирани ногари
Сите делови се мијат во машина за садови
Апаратот работи само доколку сите делови се правилно поставени, опасност за повреда не постои
Универзален нож од не’рѓосувачки челик 5 брзини + Турбо
Гаранција – 25 месеци

Опис