VOX фен HT776

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

489.00ден 1,100.00ден

Преглед на производот

Нето тежина 0.25кг
Cool shot Не
Број брзина 2
Бројот на температурата 2
Вкупна тежина 0,32кг
Гаранција 25 месеци
Димензии на уредот (ШxВxД) 5 x 16.5 x 18 цм
Димензија на спакованиот апарат (ШxВxД) 6.7 x 10.5 x 17 цм
Должина на кабел 1.8?
Преостанати користи -бенефити Преклопувачка рачка, заштита од прегревање на моторот, алка за качување
Сила 1000W
Категорија: