VOX фритеза FT5410

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

2,999.00ден 4,200.00ден

Преглед на производот

Моќност: 2750 W
Капацитет: 3.5 л
Термостат за подесување на температурата
Сад за вишокот на маснотии што лесно се вади,
скриен греач, тајмер
Ладна на допир, изработка од не’рѓосувачки
челик, сад што се мие во машина за садови,
светлосни сигнали, голем проѕирен простор
Гаранција – 25 месеци