VOX климатизери-инвертер IVA1-18IR

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

34,899.00ден 37,500.00ден

Преглед на производот

Inverter split system
Автоматско чистење, автоматско рестартирање,
Wi-Fi Ready, Deep Sleep, систем против габички,
LCD дисплеј
Енергетска класа: А++
Kапацитет за ладење: 18000 BTU
Kапацитет за греење: 19000 BTU
Потрошувачка на електрична енергија при
ладење: 1.66 KW
Потрошувачка на електрична енергија при
греење: 1.49 KW
Ниво на бучава внатрешна единица: 58 dB
Ниво на бучава надворешна единица: 64 dB
Греење/Ладење: од -15 °C до 50 °C
Препорачана површина до 60 м2
Тип на фреон: R32
Гаранција – 36 месеци

Категорија: