VOX Пегла за алишта DBL5025

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

1,089.00ден 1,500.00ден

Преглед на производот

Моќност: 2200 W
Проѕирен резервоар: 260 мл
Должина на кабел: 1.8 м
Грејна плоча од не’рѓосувачки челик
Варијабилно подеслива пареа, вертикална
пареа, можност за пеглање без пареа
Самочистење: Систем кој под притисок пробива
затнувања предизвикани од бигор
Гаранција – 25 месеци

Категорија:

Опис