VOX Рачен блендер MS5008

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

1,399.00ден 2,000.00ден

Преглед на производот

Моќност: 600 W
Капацитет на додатниот сад: 700 мл
Гумирани ногари
Сите делови се мијат во машина за садови
Апаратот работи само доколку сите делови се
правилно поставени, опасност за повреда не
постои
2 брзини
Додатоци: сецкалка, маталка, сад
Гаранција – 25 месеци