VOX правосмукалка SL3814

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

3,589.00ден 4,500.00ден

Преглед на производот

Моќност: 1800 W
Регулатор на моќност
Капацитет на кеса: 2 л
Едноставно празнење и чистење на садот за
прашина, заштита во случај на затнување, HEPA
филтер, петстепено ниво на филтрација
Гаранција – 25 месеци

Категорија: