VOX соковник ES0860

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

2,999.00ден 4,500.00ден

Преглед на производот

Моќност: 600 W
Капацитет на садот за пулпи: 1,5 л
Капацитет на садот за сок: 750 мл
Сите делови се мијат во машина за садови
Апаратот работи само доколку сите делови се
правилно поставени, опасност за повреда не
постои, простор за чување на каблите
2 брзини, за меко и тврдо овошје и зеленчук
Микрофилтер цедилка од не’рѓосувачки челик
Голем отвор (75мм), Ултрависока стапка на
одвојување на пулпи (70%)
Гаранција – 25 месеци

Категорија: