Вратило за врата

2,690.00ден 3,000.00ден

Преглед на производот

Шифра:

Категорија:

Опис

Може да вежбате кога вратилото е прикачено на врата

Одлично е за истегнување на грбот, градите и рамениците. Ги кондиционира и релаксира вашите мускули, дава сила и го зацврстува грбот.

Вратилото е цврсто, лесно се монтира.

Димензии на производот: 100x27x34 cm