Вреќа за вода

3,490.00ден 4,000.00ден

Преглед на производот

Шифра: 121069

Категории: ,

Опис

Вреќата за вода нуди лесен начин за вежбање.

Овозможува да постигнете вежбање за целото тело.

Помага во зајакнување на мускулите на рацете, рамената, грбот, градите, стомачните и нозете.

Вреќата е проѕирна и ви овозможува да ја контролирате тежината. Максималниот капацитет е 25 kg.