Вселенска станица голема

Преглед на производот

Шифра: 32764
Категорија:

Опис

• Вашата вселенска мисија е подготвена да започне.
• Вселенската станица се состои од вселенски брод, 2 автомобили и 2 човечиња.
• Кога ќе го отстраните осигурачот од вселенскиот брод тој почнува да свети.
• Исто така вселенскиот брод може да се отвори и да се стави едно човече.
• Наменет е за деца над 3 години.
• Димензии на производот: 68x26x10 cm.
• Димезнии на пакувањето: 52x30x10 cm.

(станица)(играчка)(stanica)(igracka)