Wierless контролер X3

699.00ден 1,600.00ден

Преглед на производот

Wierles joysteak дали сакате да доживеете игри во стил на конзола со вашиот паметен телефон ?
Тогаш не смеете да ја пропуштите нашата играчка!!
Bluetooth повржувања, за уреди без Bluetooth жична врска.

Нарачајте веднаш и уживајте во вашата игра!!

Може да играте League of Legends, PUBG и уште многу!!

Опис