WINIX Прочистувач на воздух TowerQ со Wi-Fi апликација

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

19,990.00ден 23,000.00ден

Преглед на производот

– Конекција со мобилен Wi-Fi, мобилна апликација
– Тежина 7.7kg
– Димензии 31 X 75 x 31 cm
– Оптимална површина (AHAM) 30м2

Опис

WINIX Tower Q прочистувач со сензор за ПМ честички. Прочистувачот сам ја регулира брзината со помош на сензор за ПМ честички. Прочистувачот може да го конектирате со вашиот Android или iPhone преку Winix мобилната апликација и да го контролирате. Прочистува од ПМ честички, полен, редуцира чад од цигари, бактерии, вируси, хемикалии. Го прочистува воздухот во 4 фази на прочистување, префилтер, филтер со активен јаглен (Coated Deodorization Carbon Filter) кој ги редуцира хемикалиите, вистински ХЕПА филтер кој ги филтрира ПМ честичките поголеми од 0,3 микрометри (PM2.5, PM10), WINIX PlasmaWave® технологија кога ги редуцира хемикалиите.

Прочистува

 • БЕЗ ОЗОН – Уредите се безбедни бидејќи не произведуваат отровен озон
 • ПМ ЧЕСТИЧКИ – Ги отстранува ПМ честичките пололеми од 0,3 микрони (PM2.5, PM10)
 • БАКТЕРИИ И ВИРУСИ – HEPA филтерот во комбинација со PlasmaWave® технологијата ги редуцираат бактериите и вирусите
 • ПРВУТ ОД МИЛЕНИЦИ – Го отстратнува првутот од милениците и ситни влакна
 • АЛЕРГИЈА – Го елеминира поленот од воздухот. Особено корисно за алергични
 • ХЕМИКАЛИИ – Активниот јаглен редуцира разни хемикалии

Совети:

 • Кога готвите исклучете го прочистувачот. Потоа проветрете ја просторијата и повторно вклучете го.
 • Кога проветрувате исклучете го прочистувачот.
 • За алергични или за поголем степен на прочистување ставете го прочистувачот рачно на поголема брзина.
 • Не го користете прочистувачот во простории со јаки одори.
 • Чистете го префилтерот редовно.

Спецификација

 • Звучници Нема
 • Конекција со мобилен Wi-Fi, мобилна апликација
 • Тежина 7.7kg
 • Димензии 31 X 75 x 31 cm
 • Оптимална површина (AHAM) 30м2
 • Максимален капацитет (Според ECARF) 90м2 (за 1 час на најголема брзина ќе редуцира 95% од честичките поголеми од 3 микрометри)
 • CADR индекс (прав/полен/чад) 207/221/218 (352/376/371 m3/h)
 • Гаранција 2 години
 • Брзини на вентилатор 5 (ноќна, спора, средна, брза, турбо)
 • Проток на воздух 72/81/144/220/366 m3/h
 • Ниво на бучава 30.5/33.7/39.2/44.8/52.7 db
 • Тип на мотор BLDC (без четкици, потивок, долг век на живот)
 • VOC сензор Нема
 • Сензор за честички Има
 • Моќност 3W sleep, 55W turbo
 • Режим на работа рачен, автоматски – денски/ноќен. Автоматскиот режим го контролира сензорот за ПМ честички и во зависност од загаденоста ја регулира брзината.
 • Промена на филтри 1 година
 • Боја Бела.
 • Напојување 220V
 • Упатство за употреба EN
 • Произведено во Кореја

Филтер

Со самиот уред e вкчучен сет филтри во форма на цилиндер кој се состои од еден префилтер, хепа филтер и филтер обложен со активен јаглен. Времето на промена на филтрите е од 6-12 месеци во зависност од условите на користење.