WINIX Прочистувач на воздух Zero Pro

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

23,000.00ден 25,300.00ден

Преглед на производот

– Тежина 8.5kg
– Димензии 25 X 41 x 60 cm
– Оптимална површина (AHAM) 40м2
– Антибактериски третмант CleanCel
– Брзини на вентилатор 5 (ноќна, спора, средна, брза, турбо)

Опис

WINIX Zero Pro прочистувач на воздух е модел со модерен дизајн. Прочистува од ПМ честички, полен, редуцира чад од цигари, бактерии, вируси, хемикалии. Го прочистува воздухот во 5 фази на прочистување, префилтер кој може да се мие со вода, филтер со активен јаглен (Coated Deodorization Carbon Filter) кој ги редуцира хемикалиите, вистински ХЕПА филтер обложен со анти бактериско средство кој ги филтрира ПМ честичките поголеми од 0,3 микрометри (PM2.5, PM10), WINIX PlasmaWave® технологија кога ги редуцира хемикалиите. Уредот има тајмер, child-lock. Без Wi-Fi со активен јаглен во гранули.

Прочистува

 • БЕЗ ОЗОН – Уредите се безбедни бидејќи не произведуваат отровен озон
 • ПМ ЧЕСТИЧКИ – Ги отстранува ПМ честичките пололеми од 0,3 микрони (PM2.5, PM10)
 • БАКТЕРИИ И ВИРУСИ – HEPA филтерот во комбинација со PlasmaWave® технологијата ги редуцира бактериите и вирусите
 • ПРВУТ ОД МИЛЕНИЦИ – Го отстратнува првутот од милениците и ситни влакна
 • АЛЕРГИЈА – Го елеминира поленот од воздухот. Особено корисно за алергични
 • СПОРИ ОД МУВЛА – Ги отстранува спорите од мувла
 • ЧАД ОД ЦИГАРИ – Го редуцира чадот од цигари
 • ХЕМИКАЛИИ – Активниот јаглен редуцира разни хемикалии

Совети:

 • Кога готвите исклучете го прочистувачот. Потоа проветрете ја просторијата и повторно вклучете го.
 • Кога проветрувате исклучете го прочистувачот.
 • За алергични или за поголем степен на прочистување ставете го прочистувачот рачно на поголема брзина.
 • Не го користете прочистувачот во простории со јаки одори.
 • Чистете го префилтерот редовно.

Спецификација

 • Тежина 8.5kg
 • Димензии 25 X 41 x 60 cm
 • Оптимална површина (AHAM) 40м2
 • Антибактериски третмант CleanCel
 • CADR индекс (прав/полен/чад) 284/324/278(482/550/472 m3/h)
 • Гаранција 2 години
 • Брзини на вентилатор 5 (ноќна, спора, средна, брза, турбо)
 • Проток на воздух 96/150/192/276/486 m3/h
 • Ниво на бучава 26.4/30.6/35.2/40/56 db
 • Тип на мотор BLDC (без четкици, потивок, долг век на живот)
 • VOC сензор Има (volatile organic compounds, сензор за некои мириси и хемикалии)
 • Сензор за честички Има
 • Моќност 5W sleep, 90W turbo
 • Режим на работа рачен, автоматски – денски/ноќен.
 • Промена на филтри 1 година
 • Боја Бела.
 • Напојување 220V
 • Сертификати AHAM, ECARF, CE, California ARB
 • Произведено во Кореја

Филтер

Со самиот уред e вкчучен сет филтри кој се состои од еден префилтер (кој останува со уредот,не се менува), хепа филтер обложен со акти бактериски третмант и филтер обложен со активен јаглен. Времето на промена на филтрите е од 6-12 месеци во зависност од условите на користење.