Замок

1,250.00ден 1,500.00ден

Преглед на производот

Шифра: 30179
Боја: плава и розова

Опис

• Замок за во двор или во домот за принцот или принцезата.
• Лесно склопување и расклопување.
• Производот содржи торбица за полесен транспорт.
• Димензии на замокот: висина – 135/ ширина дијаметар – 105

(играчка)(замок)(igracka)(zamok)