Замок за играње Ројал

1,250.00ден 1,370.00ден

Преглед на производот

Шифра: 3045642

Опис

• Децата сакаат да играат, тие може да уживаат со часови во тоа.
• Замок изработен од ПВЦ материјал, пластични рамки кои лесно се склопуваат лесно.
• Изненадете ги вашите најмили со интересен замок и нека вашите деца се забавуваат со часови.
• Препорачана возраст: 3-4 години.
• Димензии на производ: 95x75x107 cm.

(замок)(zamok)