Звучници за во автомобил со скретници MTX CTC-160 6.5″

3,999.00ден 6,000.00ден

Преглед на производот

Неверојатен сет од 2 звучници, 2 скретници, 2 високо тонци.

Почуствувајте го звукот на неверојатните звучници MTX CTC-160

Опис