Orë e mençur dhe e papërshkueshme nga uji për fëmijë - telefon dhe GPS + LBS ndjekës në dy ngjyra

Çmimi me zbritje

Hours
Minutes
Seconds

Koha e mbetur për porositje me këtë çmim 18.99€ + Transport falas

*Bisedë: Jo vetëm që mund të realizoni telefonatë me fëmijën Tuaj, por mund t’i dërgoni edhe mesazhe zanore në çdo kohë dhe kudo që të jetë.

*SOS - ndihmë: Në qoftë se janë në rrezik, fëmijët mund të kërkojnë ndihmë nëse e mbajnë të shtypur butonin SOS vetëm 3 sekonda. Pas kësaj, do të realizohet thirrje në numrin i cili është lidhur me mjetin.

Mund ta ndiqni lokacionin dhe rrugën që ka kaluar, mund të bëni telefonatë dhe ta kontaktoni duke i dërgua mesazhe zanore në çdo kohë.