Правила и Приватност

Правила за корисниците

Сите цени кои се објавени на Contigo Mk – Интернет Продавница се во Денари и се конечни на денот на нарачката и се со вклучен ДДВ.

Воедно Јованоски комерц ДОО, го задржува правото да врши промена на цените без претходна најава.

Нарачаните производи што во моментот се на залиха ќе ви бидат испорачани во период од 2-3 дена, на домашна адреса или во локалната пошта. За производите кои ги немаме на залиха во моментот, доставата е по договор со купувачот. Трошоците за испорака се на товар на нарачателот. Освен ако не е поинаку договорено помеѓу продавачот и нарачателот. Производот и трошоците за испорака се плаќаат кога ќе го добиете производот на денот на нарачката, освен во случај ако нарачката ја имате платено со кредитна картичка или со банкарски трансфер.

По извршувањето на нарачката, ќе добиете известување како потврда дека нарачката е примена, истата ќе ги содржи деталите од нарачката. Можно е да ве побараме по телефон да ја потврдите истата. Исто така доколку нарачувате прв пат, препорачливо е да направите регистрација на нашата интернет продавница, и во иднина први ќе дознавате за сите попусти и промоции кои ги нудиме.

Политика на Приватност

Оваа политика се однесува на начинот на кој ги обработуваме вашите лични и други податоци преку кои може да се изврши лична идентификација како што се Вашето име и презиме, единствениот матичен број, број на лична карта, даночен број, телефонскиот број, адреса, e-mail адреса, како и дополнителни демографски информации кои инаку не се јавно достапни.

Собирање на податоци

Contigo.mk ги собира и ги обработува Вашите лични податоци кога се регистрирате како нов корисник при купување на производи или услуги, како и кога учествувате во промоции или наградни игри. Contigo.mk може да Ве регистрира како корисник на производите и услугите преку дефинираните продажни места како и онлајн преку своите страници дефинирани за регистрација.
Кога се регистрирате, од Вас бараме лични податоци, а соодветно на потребите и услугите, Contigo.mk може да побара и дополнителни податоци.
Кога се регистрирате онлајн, посебно кога е потребен пренос на строго доверливи информации, Contigo.mk го заштитува протокот на Вашите лични податоци преку мрежата со SSL протоколот за заштита на информации.