Ви нудиме моќен пренослив апарат на пареа за дезинфицирање на површини и пеглање на алишта, ја заменува потребата за класична пегла и даска, а лесно ги одржува површините чисти и дезинфицирани.

Ви нудиме моќен пренослив апарат на пареа за дезинфицирање на површини и пеглање на алишта, ја заменува потребата за класична пегла и даска, а лесно ги одржува површините чисти и дезинфицирани.

Промотивна цена само денес!

Hours
Minutes
Seconds

Преостанато време за нарачка по цена од 1199 д.

Преостанато време за нарачка по цена од 1199 д.

Рачниот пеглач на пареа е незаменлив асистент кој мора да го имате дома, лесно ќе ги отстрани наборите од облеката без разлика на материјалот, како на пр: памук, синтетика, постелнина, кадифе, свила и други. Принципот на работа е многу едноставен: пареата излегува од млазниците на пеглачот, што, за разлика од железото, не ја компресира или оштетува ткаенината, туку и дава волумен и еластичност!

Исто така е одличен за дезинфекција, со што може да ги исчистите темелно сите површини во вашиот дом како мебелот, пластика, керамика, стакло и ослободете го просторот од непријатни мириси, бактерии и прашина.

За нарачка потребни се ваши податоци за достава, плаќањето се врши при подигнување!