Водоотпорен детски паметен часовник - телефон - LBS следач

Цена со попуст само денес!

Часовникот работи со сим картичка, одкако ќе го поврзите со апликација на вашиот телефон (SeTracker 2) можете да комуницирате со повик, гласовни пораки, sos копче.

Можете да ја следите локацијата и патот кој го изминал, може да остварите повик и да го контактирате со гласовна порака во секое време.

За да направите нарачка оставете ги вашите податоци