Заборавете на нередот по дома, кога ќе дојде време за бојадисување на ѕидовите или други површини!

Paint Roller е се што ви е потребно, заедно со додатоците кои следуваат со него ќе бојадисате и на тешко достапните површини

Наполнете со боја, затворете го капакот и започнете

Намалена цена

побрзајте! понудата трае уште

Hours
Minutes
Seconds

За нарачка пополнете ја формата со вашите податоци за достава