ДОЛГОТРАЈНО МАЗНА КОЖА

Едноставно со Фотоепилатор UMATE T-006 Со еднократна инвестиција во овој уред ке добиете 300.000 блесоци доволно за 20 години употреба. По цена од една депилација во салон за убавина ќе го добиете овој уред засекогаш во вашиот дом

Што добивате со користење на фото епилаторот? Моќност:36W Гарантирано отстранување на несаканите влакна на пазувите, нозете, лицето, бикини зоната нема непријатност од процесот на депилација. Мазна кожа без влакна до 6 месеци. Безбедна употреба без исечоци и иритации на кожата. Може да го користат и мажи и жени.

IPL технологијата што се користи во Umate применува меки пулсирања на светлина на влакното и го доведува во фаза на стагнирање. Дејствува на природно темноруси, кафеави и црни влакна и на боја на кожа од многу бела до темнокафеава. Не може да се користи на сиви бели светло руси и црвени влакна и не е соодветен за темна кожа Ексклузивен систем за детекција на кожа, систем за безбедност на очите: светлина се емитува само во контакт со кожата

ИМА ЛИ ОВОЈ УРЕД МАНИ?

Нашиот уред има една голема мана! Еднаш кога ќе се навикнете на фото епилаторот Umate T-006 никогаш повеќе нема да имате потреба од скапи депилации во салони за убавинаа

Стара цена денари

Hours
Minutes
Seconds

Искористете го преостанатото време и нарачајте по цена од денари

ДОЛГОТРАЈНО МАЗНА КОЖА

Едноставно со Фотоепилатор UMATE T-006 Со еднократна инвестиција во овој уред ке добиете 300.000 блесоци доволно за 20 години употреба. По цена од една депилација во салон за убавина ќе го добиете овој уред засекогаш во вашиот дом

Што добивате со користење на фото епилаторот? Моќност:36W Гарантирано отстранување на несаканите влакна на пазувите, нозете, лицето, бикини зоната нема непријатност од процесот на депилација. Мазна кожа без влакна до 6 месеци. Безбедна употреба без исечоци и иритации на кожата. Може да го користат и мажи и жени

IPL технологијата што се користи во Umate применува меки пулсирања на светлина на влакното и го доведува во фаза на стагнирање. Дејствува на природно темноруси, кафеави и црни влакна и на боја на кожа од многу бела до темнокафеава. Не може да се користи на сиви бели светло руси и црвени влакна и не е соодветен за темна кожа Ексклузивен систем за детекција на кожа, систем за безбедност на очите: светлина се емитува само во контакт со кожата

ИМА ЛИ ОВОЈ УРЕД МАНИ?

Нашиот уред има една голема мана! Еднаш кога ќе се навикнете на фото епилаторот Umate T-006 никогаш повеќе нема да имате потреба од скапи депилации во салони за убавинаа

Стара цена денари

Hours
Minutes
Seconds

Искористете го преостанатото време и нарачајте по цена од денари