Лед + Сигнално динамично светло за вашето возило

НАПРАВЕТЕ ГО ВАШИОТ АВТОМОБИЛ УНИКАТЕН

Должина на лед лентата 60 CM

Стара цена

Hours
Minutes
Seconds

Цена со попуст

Доставата е во рок од 2 до 3 работни денови. Доколку имате дополнителни прашања може да не контактирате на телефонскиот број 079 285 613 (VIBER)

БРЗА ЛЕСНА И ЕДНОСТАВНА МОНТАЖА

ЗА НАРАЧКА ОСТАВЕТЕ ГИ ВАШИТЕ ПОДАТОЦИ