Со најновата паметна нараквица М4

Педометар,мери растојание,потрошени калори,квалитет на спиење,

пулс на срце,крвен притисок,водоотпорен.

БИДЕТЕ ВО ТЕК СО ВРЕМЕТО

Сето тоа за само 549 денари

Функции:
Екран 0,96 TFT FT
На екранот прикажува, време, чекори, расојание и потрошени калории.
Следење на сонот (време на спиење, квалитет на спиење)
Потсетување на повици и пораки
Потсетник за будилник
Потсетник за активности
Патека на движење
Се поврзува со Android i IOS мобилни телефони.

Спецификации:
Модел: M4 Band
Име на апликација: Fitpro
Системски побарувања: Android 4.4, IOS 8.0
Bluetooth 4.0
Bluetooth верзија: BLE 4.0
Капацитет на батеријата: 90mah

Стара цена

Нарачајте сега за само

Бидете спортски активни во текот на целата година, а овој часовник ќе ви помогне да се држите во правилна форма и да ги знаете границите на вашите можности.

Бидете спортски активни во текот на целата година, а овој часовник ќе ви помогне да се држите во правилна форма и да ги знаете границите на вашите можности.

Стара цена

Нарачај сега за само

КАКО ДА НАРАЧАМ

направи нарачка

ЗА НАРАЧКА ПОТРЕБНО Е ДА ЈА ПОТПОЛНИТЕ ФОРМАТА НА КРАЈОТ ОД СТРАНАТА ИЛИ КЛИКНЕТЕ НА КОПЧЕТО ПОТПОЛНИ ФОРМА
ПОТПОЛНИ ФОРМА

НАЧИН НА ДОСТАВА

НАРАЧКАТА ПРИСТИГНУВА ВО РОК ОД 2 ДО 4 РАБОТНИ ДЕНОВИ ДОСТАВАТА ЈА ПЛАЌА КУПУВАЧОТ
НАРАЧАЈ СЕГА

НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ

ПЛАЌАЊЕТО Е НА РАКА КОГА ДОСТАВУВАЧОТ ЌЕ ВИ ЈА ДОСТАВИ ПРАТКАТА
НАРАЧАЈ СЕГА