МУЛТИМЕДИА ЗА VOLKSWAGEN/SKODA/SEAT

Со радиото ги добивате сите потребни кабли за поврзување, 2 приклучoци за USB, GPS антена.
Исто така со радиото следува CANBUS за поврзување со борд компјутерот на автомобилот,
со тоа имате можност да ги користите командите на вола и сите сензори кој ги имате ќе бидат во функција. Радиото има 1gb RAM меморија
и 16gb ROM меморија.

Одговара на следниве модели:

VOLKSWAGEN Caddy 2004+;
EOS, Sagitar 2006+;
Golf VI, Passat CC, Scirocco, Tiguan 2008+;
Passat B7, T5 (Transporter, Caravelle, Multivan), Jetta VI, Amarok, Sharan II 2010+;
Golf V 2005-2008;
Golf V Plus, Jetta V 2005-2009;
Magotan 2007+;
Passat B6 2005-2010;
Polo V 2009+;
Touran 2003+;
Beetle 2011+;
Lavida 2012+
SEAT Altea 2012+;
Leon, Alhambra 2009+;
Toledo 2013+
SKODA Fabia 2007+;
Octavia 2007+;
Roomster 2006+;
Rapid 2012+

Стара цена

Hours
Minutes
Seconds

Нарачајте веднаш и добите го по неверојатна цена од само

ДОКОЛКУ САКАТЕ ДА НАРАЧАТЕ МОЖЕ ДА НЕ КОНТАКТИРАТЕ НА НАШИОТ ТЕЛЕФОНСКИ БРОЈ 079 285 613 ИЛИ СО ПОТПОЛНУВАЊЕ НА ФОРМАТА НА КРАЈОТ НА СТРАНАТА

МУЛТИМЕДИА ЗА VOLKSWAGEN/SKODA/SEAT

Со радиото ги добивате сите потребни кабли за поврзување, 2 приклучoци за USB, GPS антена.
Исто така со радиото следува CANBUS за поврзување со борд компјутерот на автомобилот,
со тоа имате можност да ги користите командите на вола и сите сензори кој ги имате ќе бидат во функција. Радиото има 1гб RAM меморија
и 16гб ROM меморија.

Одговара на следниве модели:

VOLKSWAGEN Caddy 2004+;
EOS, Sagitar 2006+;
Golf VI, Passat CC, Scirocco, Tiguan 2008+;
Passat B7, T5 (Transporter, Caravelle, Multivan), Jetta VI, Amarok, Sharan II 2010+;
Golf V 2005-2008;
Golf V Plus, Jetta V 2005-2009;
Magotan 2007+;
Passat B6 2005-2010;
Polo V 2009+;
Touran 2003+;
Beetle 2011+;
Lavida 2012+
SEAT Altea 2012+;
Leon, Alhambra 2009+;
Toledo 2013+
SKODA Fabia 2007+;
Octavia 2007+;
Roomster 2006+;
Rapid 2012+

Стара цена

Hours
Minutes
Seconds

Нарачајте веднаш и добите го по неверојатна цена од само

ДОКОЛКУ САКАТЕ ДА НАРАЧАТЕ МОЖЕ ДА НЕ КОНТАКТИРАТЕ НА НАШИОТ ТЕЛЕФОНСКИ БРОЈ 079 285 613 ИЛИ СО ПОТПОЛНУВАЊЕ НА ФОРМАТА НА КРАЈОТ НА СТРАНАТА