LED соларни светилки во форма на Факел

Оличен декоративен детал за во вашиот двор, тераса, патека, базен, градина, клупа, ограда, исто така за настани на отворено (забави, кампување, скара)

1. Соларно напојуване – Овие надворешни соларни светилки со токи собираат сончева енергија преку цел ден, а потоа автоматски се вклучува кога е темно.

2. Долг век на употреба, 5 години – Светилките се со вградена Li-ion батерија (2200mAh).  Може да светат околу 10 часа летен период и 6 часа во зима кога батеријата е полна целосно. Време на полнење: 4-8 часа.

3. Автоматски систем на работа – Притиснете го копчето за вклучување / исклучување за да го вклучите системот за осветлување. Потоа автоматски ќе се вклучи ноќе и автоматски ќе се исклучи при изгрејсонце.

4. Водоотпорен дизајн со IP65 ниво на заштита од влез на вода при дожд, исто така осигурете се дека го изложувате на светло во текот на денот за целосно да се наполни батеријата.

Hours
Minutes
Seconds

ИСКОРИСТЕТЕ ГО ПРЕОСТАНАТОТО ВРЕМЕ ЗА НАРАЧКА ПО СЛЕДНИВЕ ЦЕНИ

-2 факели 699ден

-3 факели 999ден

-10 факели 2999ден

Оличен декоративен детал за во вашиот двор, тераса, патека, базен, градина, клупа, ограда, исто така за настани на отворено (забави, кампување, скара)

1. Соларно напојуване – Овие надворешни соларни светилки со токи собираат сончева енергија преку цел ден, а потоа автоматски се вклучува кога е темно.

2. Долг век на употреба, 5 години – Светилките се со вградена Li-ion батерија (2200mAh).  Може да светат околу 10 часа летен период и 6 часа во зима кога батеријата е полна целосно. Време на полнење: 4-8 часа.

3. Автоматски систем на работа – Притиснете го копчето за вклучување / исклучување за да го вклучите системот за осветлување. Потоа автоматски ќе се вклучи ноќе и автоматски ќе се исклучи при изгрејсонце.

4. Водоотпорен дизајн со IP65 ниво на заштита од влез на вода при дожд, исто така осигурете се дека го изложувате на светло во текот на денот за целосно да се наполни батеријата.

Hours
Minutes
Seconds

ИСКОРИСТЕТЕ ГО ПРЕОСТАНАТОТО ВРЕМЕ ЗА НАРАЧКА ПО СЛЕДНИВЕ ЦЕНИ

ден

-2 факели 699 денари

-3 факели  999 денари

-10 факели 2999 денари

ден

ден

ЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

КАКО ДА НАРАЧАМ

направи нарачка

ЗА ДА НАРАЧАТЕ ПОТРЕБНО Е ДА ОДБЕРЕТЕ КОЛКУ ФАКЕЛИ САКАТЕ ДА НАРАЧАТЕ И ДА ЈА ПОТПОЛНИТЕ ДАДЕНАТА ФОРМА
ПОТПОЛНИ ФОРМА

НАЧИН НА ДОСТАВА

НАРАЧКАТА ПРИСТИГНУВА ВО РОК ОД 2 ДО 3 РАБОТНИ ДЕНОВИ ДОСТАВАТА ЈА ПЛАЌА КУПУВАЧОТ
НАРАЧАЈ СЕГА

НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ

ПЛАЌАЊЕТО Е НА РАКА КОГА ДОСТАВУВАЧОТ ЌЕ ВИ ЈА ДОСТАВИ ПРАТКАТА
НАРАЧАЈ СЕГА