Previous
Next
0 +
ЗАДОВОЛНИ КУПУВАЧИ СЕКОЈ МЕСЕЦ

Стара цена

промотивната цена важи уште

Hours
Minutes
Seconds

Нарачајте веднаш и добите го по неверојатна цена од само

ЕДНОСТАВЕН НАЧИН НА УПОТРЕБА

Ставетеја количината на восок што ви е потребна и вклучете го апаратот да се загрева на температура што ви одговара

Причекајте додека восокот се стопи и ја добие потребната состојба за употреба

Користете спатула за нанесување на тенок слој спотен восок и нанесетего по правец на растење на влакната потоа причекајте да се исуси и тргајте обратно од правецот на растење на влакната

Потполнете ги следните полиња за да направите нарачка