Апарат за пуканки

899.00ден 1,500.00ден

Преглед на производот

Брза лесна и едноставна работа.

Пуканките се готови за 5 минути, работи на топол воздух нема потреба на додавање масло.

Моќност:220V 1200W

Категорија:

Опис