1+1 Sweet – електричен тример

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

549.00ден 900.00ден

Преглед на производот

1+1 за 549 денари е 8мо мартовска  понуда,  направете нарачка и добијте ги двата производи по таа цена!

Електричниот тример се вклопуваа во дланката на вашата рака, додека главата на бричорот се лизга над секоја контура на телото, правеќи ја кожата да се чувствува најубаво до сега! Нема болка, нема иритација, не греби. Побрзо и безболно се ослободувате од несаканите влакна.
Постигнете професионални резултати за неколку секунди со безбедно и моќно сечило. Отстранувајте ги несаканите од лицето, веѓите, деколтето, ушите, бикини зоната. Безбедно за употреба на чувствителна кожа.
Мало е и не зафаќа простор, лесно може да го носите на патување или да го имате во фиока дома или на работното место

Категорија:

Опис