1+1 Преса за коса со 4 различни стила

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

999.00ден 1,400.00ден

Преглед на производот

1+1 за 999 денари е 8мо мартовска  понуда,  направете нарачка и добијте ги двата производи по таа цена!

Спецификации:

Температура на греење: до 200 степени

Ширината на плочите: 28 милиметри

Напон: 220-240 V Фреквенција: 50 – 60 Hz

Моќност: 60W

Погоден за било која должина и тип на коса;

Едно ниво на греење

Категорија:

Опис