Безжична електрична пумпа за вода

499.00ден 1,000.00ден

Преглед на производот

Опис на производот:

Моќност: 4W
Напон: 5V
Фреквенција: 50Hz
Напојување: USB кабел
Димензии: 70×170мм

Пакетот вклучува: главен мотор, USB кабел, влезната цевка, излезната цевка, упатството за користење.

Опис