2 во 1 спортски часовник – блутут слушалка

1,249.00ден 2,000.00ден

Преглед на производот

2 во 1 спортски часовнк – блутут слушалка
* Екран на допир
* Висока резолуција
* Егрономски дизајн
* Удобен за носење, воопшто не пречи
* Следете го вашето здравје, часовникот мери:
– отчукувања на срцето
– педометар, мери растојание
– потрошени калории
– крвен притисок
Исто така може да примате и остварувате повици, слушате музика.

Опис