Безжичен, паметен полнач и држач за телефон за во автомобил со сензор

699.00ден 1,600.00ден

Преглед на производот

Безжичен, паметен, држач и полнач за телефон. Најдобриот уред за во вашиот автомобил, кој ќе ви го олесни полнењето и потребата од користење на телефон додека возите.

Држачот е со сензор, само доближете го вашиот паметен телефон и автоматски се отвора, го поставувате телефонот и се полни без други дополнителни приклучувања. Држачот е флексибилен и прилагодлив за сите паметни телефони со IOS i Android со големина од 4.0 “- 6.0”

 

Опис

 • Тип: Инфрацрвен сензор
 • Безжичен полнач
 • Телефонски држач
 • Материјал: ABS
 • Големина: 12.3 x 7.3 x 2.1cm
 • Боја: црна
 • Опсег на клип на држачот: 6.5 cm -8.5cm (прибл.)
 • Должина на USB кабел: 100cm
 • Апликација: за 3,5 “- 6,5” мобилен телефон
 • Стандард за безжично полнење: Чи безжичен стандард
 • Влез: DC 5V / 2A; 9V / 1.67A
 • Излезна моќност: автоматска идентификација од 10W, 7.5W, 5W
 • Далечинско растојание: ≤8mm
 • Интерфејс: порта C
 • USB верзија: USB 2.0