МИНИ ДИСКОВИ

270.00ден 500.00ден

Преглед на производот

• Овие дискови можат да ја направат и наједноставната 240.00
вежба попредизвикувачка.
• Мали се и компактни па може да ги носите секаде со
вас.
• Можете да вежбате секаков вид на вежби со овие
дискови за согорување на максимум калории.
• Димензии на пакувањето: 18x18x2 cm.
• Дијаметар на производот: 17 cm.

Категорија:

Опис