ЕДНОРАЧЕН ТЕГ НЕОПРЕН 6КГ

1,180.00ден 1,800.00ден

Преглед на производот

• Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото,
вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од
телото.
• Нашите тегови може да се користат во домашни услови
и фитнес сали.
• Тие се мали и компактни па може лесно да се стават во
вашите ранци и да ги носите каде сакате со вас.
• Составени се од цврста челична рачка дизајнирана со
гумена површина која ќе Ви биде удобна за комплетен
тренинг.
• Тегови се заштитени од кондензација и гребнатини.
• Тежина на тег 6 kg.
• Во цената е вклучен само еден тег.
• Димензии на производот: 22x10x12 cm.

Категорија:

Опис